Personenalarmering

Personenalarmering geeft een veilig gevoel
Zorggroep Oude en Nieuwe Land kan professionele opvolging bieden bij personenalarmering aan mensen die van ons zorg ontvangen. Personenalarmering biedt uitkomst aan ouderen en mensen met een chronische ziekte of beperking die zelfstandig willen blijven wonen. Met een druk op een knop krijgt u zo snel mogelijk hulp. Dit geeft een veilig gevoel.

24 uur per dag, 7 dagen per week
Zorggroep Oude en Nieuwe Land heeft een 24-uurs bereikbaarheid en kan op elk moment van de dag zowel geplande als ongeplande zorg leveren. Als u thuis personenalarmering aanschaft, wordt contact gemaakt met een alarmcentrale op het moment dat er een noodsituatie is en u niet in staat bent om te bellen.

Professionele opvolging
Als u zorg ontvangft van Zorggroep Oude en Nieuwe Land en u kiest voor professionele opvolging, kunt u onze verzorgenden en verpleegkundigen laten inschakelen bij een noodsituatie. Als u een geldige zorgindicatie heeft, zijn er geen extra kosten aan deze dienst verbonden. Heeft u geen (geldige) zorgindicatie? Dan worden afspraken over het tarief gemaakt zodra een oproep plaatsvindt. In beide situaties wordt eerst een contract opgesteld. Ook dient een codekastje voor de sleutel te worden aangeschaft.

Informatie en/of aanmelden
Wilt u meer informatie over personenalarmering of wilt u zich aanmelden voor professionele opvolging? Bel dan met Zorggroep Oude en Nieuwe land, tel. (0521) 53 99 99. U kunt ons ook mailen: personenalarmering@zorggroep-onl.nl.