Internet hulpverlening 'klik voor hulp'

Klik voor Hulp is de online hulpverlening van het maatschappelijk werk, waar zowel jongeren als ouderen hun hart kunnen luchten of een vraag willen stellen. Heb je bijvoorbeeld vragen over vriendschap, relaties en seksualiteit, ouders, school of studie, werk of werkloosheid, huisvesting, geldzaken, politie en justitie, alcohol en drugs, gokverslaving of waar je dan ook tegenaanloopt, dan kun je jouw vraag hier stellen. Soms is hulp vragen niet gemakkelijk en kunnen er gevoelens van schaamte of angst een rol spelen. Wij kunnen ons dat best voorstellen. Via Klik voor Hulp kun je bij ons anoniem je vraag stellen. We hopen dat we deze stap wat gemakkelijker voor je kunnen maken met internethulpverlening. Je kunt dan op je eigen tijd en plaats, op jouw manier hulp vragen.

Hoe werkt het?
Je kunt je aanmelden door op de button 'klik voor hulp' te klikken of via deze link en maak een account aan. Je hebt alleen een verzonnen naam en de cijfers van je postcode nodig om met ons in contact te komen. Er wordt dan een persoonlijk dossier aangemaakt, waarin je al je correspondentie met het maatschappelijk werk kunt volgen. Klik hier voor de inlogpagina van je persoonlijke dossier. Je krijgt dan binnen 3 werkdagen antwoord op je vraag. Mogelijk hebben we nog aanvullende informatie nodig om je van de juiste informatie of advies te voorzien.

Privacy
Bij je aanmelding mag je ook een e-mailadres opgeven. Dit adres wordt alleen gebruikt om je een bericht te sturen als je, je wachtwoord bent vergeten of wanneer je op de hoogte wilt blijven van een forumdiscussie. Persoonlijke berichten blijven altijd binnen de grenzen van de site.