Ervaringen

Ervaringen met FlavourFUN

Mevrouw Slooten-Vermeer, 67 jaar
Mevrouw Slooten kwam na een beroerte in het verpleeghuis terecht. Ze kon niet meer slikken en was afhankelijk van sondevoeding. "Dankzij FlavourFUN heb ik toch kunnen meegenieten van het kerstdiner. Ik heb van bijna alle gerechten iets kunnen proeven. Vooral de rollade vond ik erg lekker."

Jan Willemse, 32 jaar
Jan Willemse was terminaal ziek. Zijn moeder verzorgde hem in de laatste fase van zijn leven. Dankzij FlavourFUN heeft Jan in die laatste weken, toen hij afhankelijk werd van sondevoeding, toch kunnen genieten van zijn favoriete maaltijden. De moeder van Jan heeft het gebruik van FlavourFUN als zeer waardevol ervaren.

Meneer De Groot, 72 jaar
"In 2005 werd ik opgenomen in Talma Hof als gevolg van mijn spierziekte. Ik kan niet slikken en krijg sondevoeding. Dankzij FlavourFUN kon ik, tijdens mijn verblijf in het verpleeghuis, elke dag van de geserveerde warme maaltijd kiezen wat ik wilde proeven. Soms was dit een gehakbal en soms rode kool. Ik begon echt uit te kijken naar de warme maaltijd!" Inmiddels is meneer De Groot weer in zijn eigen huis en gebruikt hij nog steeds de werkwijze van FlavourFUN. Zijn vrouw volgt hierbij het protocol.

T. Joris, huisarts
"Het plezier dat FlavourFUN gaf aan een patiënt met ALS heeft mij zeer getroffen."

Loes de Wit, verzorgende
"Ik vond het fijn dat wij meneer De Boer elke dag iets konden aanbieden om te proeven. Verder konden wij zo weinig voor hem betekenen qua eten en drinken. Gewoon de sondevoeding geven en aardig voor hem zijn. Verder konden wij niets. Dankzij FlavourFUN beleefde meneer weer wat plezier bij de maaltijden op de afdeling."