Bezoektijden

Met ingang van 15 oktober gelden op de Schakel nieuwe bezoektijden ten behoeve van het therapeutisch klimaat:

Maandag tot en met vrijdag:
15.00-17.00 uur en
18.30-20.00 uur

Zaterdag, zondag en feestdagen:
11.00-12.30 uur,
15.00-17.00 uur en
18.30-20.00 uur

Tijdens uw bezoek
Het is mogelijk dat tijdens uw bezoek een medische – of verpleegkundige handeling moet plaatsvinden bij de patiënt die u bezoekt. Of dat er een therapie gepland staat.

De geplande medisch /paramedisch/verpleegkundige (be)handeling gaat altijd voor ten behoeve van het revalidatieproces. Wij verzoeken u in dat geval te wachten in de bezoekersruimte.

Met hoeveel personen op bezoek?
Wij verzoeken u met maximaal 2 personen tegelijk op bezoek te komen en zoveel mogelijk gebruik te maken van de bezoekersruimte of de slaapkamer. Dit om drukte op de huiskamers te voorkomen. Het kan zijn dat er aanvullende bezoekersregelingen zijn, in dat geval brengen we de contactpersoon hiervan op de hoogte.

In de bezoekruimte kunt u koffie en thee pakken. Wij vragen hiervoor een vrijwillige eigen bijdrage, deze kunt u in het daarvoor bestemde kistje doen.

Wanneer niet op bezoek komen?
Heeft u een huidinfectie, diarree, griep of verkoudheid doet u er goed aan niet op bezoek te komen. Dit geldt ook voor kinderen die een kinderziekte hebben of korter dan drie weken voor het bezoek in contact zijn geweest met iemand met een kinderziekte (waterpokken, roodvonk, mazelen, rode hond, kinkhoest of bof). De patiënten zijn namelijk extra vatbaar voor infecties. Infecties kan het herstel beïnvloeden van de patiënten.

Twijfelt u of u op bezoek kunt komen, neem dan contact op met een medewerker op de afdeling.