Vrijdagmiddag 7 september vindt de jaarlijkse Zorggroep Seniorenmiddag van het Pieperfestival plaats. Deze gezellige middag wordt georganiseerd door StEP in samenwerking met Zorggroep Oude en Nieuwe Land en start om 14.00 uur. De tent is open vanaf 13.00 uur.

U wordt deze middag onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers muzikaal ontvangen door ‘Flevobras’. Na dit warme ontvangt kunt u genieten van optredens van een André van Duin imitator en het ‘Torkest’. Aan het eind van de middag ontvangt u zoals gebruikelijk een lekker patatje en zal ‘Flevobras’ de middag feestelijk afsluiten.

Andre van Duin imitator
Al ruim 30 jaar imiteert Bart Juwett zijn grootste idool. Hij kent Van Duin van binnen en van buiten. Daarom is naast zijn goed lijkende uiterlijk ook de geïmiteerde stem van Bart niet te onderscheiden van het echte ‘Van Duin geluid’. Bart Juwett imiteerde de bekendste typetjes van André van Duin zoals: meneer de Bok, de Pizzabezorger, de Gezagvoeder, de Consumentenman en natuurlijk Koos Grandioos met zijn grote hit ‘Ajohee’.

Torkest
Tortkest bestaat uit Ton en René, twee muzikanten met jarenlange ervaring, muzikaal vakmanschap, de beheersing van een enorm uitgebreid repertoire èn… met humor. Ze doen alles van Koos Alberts tot Toon Herman en van Dorus tot André Hazes. En als een polonaise mogelijk is zullen ze het niet nalaten.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor deze leuke en gezellige middag. Kijk voor meer informatie en de verkooppunten op www.pieperfestival.nl De kaarten kosten € 7,50 per stuk.

Bart Luwett, André van Duin imitator