Niets is heerlijker dan samen koffiedrinken. Daarom organiseert verzorgingshuis Zonnewiede weer een Gouden Koffiemoment op maandag 7 januari 2019 voor alle ouderen in Giethoorn. Het initiatief komt van Stichting Gouden Dagen. Zij streven naar een samenleving zonder eenzaamheid. Dat kan heel eenvoudig door samen te genieten van een gratis kopje koffie en iets lekkers. Gouden Koffie geeft u de mogelijkheid om ongedwongen bij elkaar te zitten.

Verzorgingshuis Zonnewiede zorgt met een Gouden Dagen team ervoor dat er op elke eerste maandag van de maand vanaf half elf een Gouden Koffiemoment wordt georganiseerd. Tijdens Gouden Koffie wordt gratis koffie geschonken voor ouderen uit Giethoorn en omgeving. Deze keer komt Steenbergen Scootmobielen gratis uw rollator of scootmobiel nakijken en eventueel in overleg met u zo nodig repareren. Paula Bierma van Sociaal werk De Kop zal ook weer aanwezig zijn om uw vragen rondom het sociaal werk te beantwoorden.

Meedoen
Kom voor een Gouden Kopje Koffie langs op maandag 7 januari 2019 om 10:30 uur bij verzorgingshuis Zonnewiede, Ds J.J. Ketstraat 43 in Giethoorn. Bij verzorgingshuis Zonnewiede is een Gouden Dagen team geformeerd dat aan de slag gaat met het Gouden aanbod. Bij dit team kunt u terecht voor vragen, informatie of wenskaarten op telefoonnummer 06-37003348. Komt u ook?