Spreker tijdens tweede Gouden Koffiemoment Zonnewiede

Het eerste Gouden Koffiemoment in Zonnewiede was een succes. Iedereen heeft genoten van het gezelschap, van de koffie en van een heerlijk gebakje om te vieren dat het de eerste keer was. Op maandag 1 oktober om 10.30 uur vindt het tweede Gouden Koffiemoment plaats. Deze keer komt Buurtwerker Paula Bierma namens Sociaal Werk De Kop spreken over waarvoor je terecht kan bij Sociaal Werk De Kop.

Stichting Gouden Dagen
Het initiatief voor het Gouden Koffiemoment komt van Stichting Gouden Dagen. Zij streven naar een samenleving zonder eenzaamheid. Dat kan al heel eenvoudig door samen te genieten van een kopje koffie. Het koffiemoment bij Zonnewiede geeft de mogelijkheid voor senioren uit Giethoorn en omgeving om ongedwongen bij elkaar te zitten.

Het Gouden Koffiemoment in Zonnewiede
Zonnewiede zorgt ervoor dat er in het verzorgingshuis, op elke eerste maandag van de maand om 10.30 uur een Gouden Koffiemoment wordt georganiseerd. (In een eerdere berichtgeving stond dat het de tweede maandag van de maand is, dit was niet correct). Tijdens Gouden Koffie wordt gratis koffie geschonken. Soms is er een spreker of wordt er een activiteit georganiseerd, afgestemd op de wensen en behoeften van de senioren.

Komt u ook gezellig? U bent van harte welkom!


Contact