Net als voor ouders is een echtscheiding voor kinderen geen gemakkelijke tijd. Boosheid, verdriet, verwarring zijn veel voorkomende gevoelens die dan bij kinderen leven. Sommige kinderen vinden het prettig om te weten dat er ook anderen zijn die hiermee te maken hebben. Speciaal voor deze kinderen is het KIES-programma ontwikkeld. Zorggroep Oude en Nieuwe Land start dinsdag 13 november a.s. met een KIES-groep voor kinderen uit de groepen 5 tot en met 8.

KIES staat voor Kinderen In Echtscheiding Situaties en is een spel- en praatgroep waarbij kinderen samen met leeftijdsgenoten kunnen praten en waar ze herkenning kunnen vinden bij elkaar. Er zijn 6 bijeenkomsten gepland op dinsdagen van 16.00 tot 17.00 uur in het Zorggebouw van Zorggroep Oude en Nieuwe Land aan de Kometenlaan 1 in Emmeloord. Opgeven kan tot 29 oktober.

Voor meer informatie en aanmelding kan contact worden opgenomen met het sociaal werk (voorheen maatschappelijk werk) op telefoonnummer (0527) 63 03 91 (vragen naar Margreet Bakker) of mailen naar: m.bakker@zorggroep-onl.nl