De medewerkers van Markehof in Marknesse zijn erg blij met de groep vrijwilligers die zich al jaren inzetten voor de bewoners van Markehof. “We kunnen zonder deze groep vrijwilligers onze bewoners niet zoveel leuke activiteiten aanbieden”, aldus Dinie de Boer van team Welzijn.

“Omdat we in Markehof steeds bezig zijn om activiteiten en het welzijn van de bewoners te verbeteren, zijn wij ook op zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons willen komen ondersteunen”, legt Dinie uit. Lijkt het jou leuk om mensen te ondersteunen in hetgeen zij graag willen doen? Wil je iets betekenen voor de ouderen in samenleving? Meld je dan nu aan!

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor:

  • De huiskamers (begeleiding bij koffie/thee drinken, spelletjes, broodmaaltijd)
  • Kleinschalig wonen (koffie schenken, spelletjes doen, wandelen)
  • Activiteiten, zoals schilderen, handverzorging, leesgroep, bak- of kookgroep
  • Individuele aandacht

Naast een vaste activiteit is het ook mogelijk om als invaller aan de slag te gaan. Voor meer informatie kun je contact opnemen met team Welzijn van Markehof via telefoonnummer (0527) 206942 of e-mail abmarkehof@zorggroep-onl.nl Of kom gerust eens langs bij ons aan de Walcherselaan 2 in Marknesse.

Foto: Vrijwilliger Klaas van Veen gaat regelmatig met bewoners een middagje vissen. Vanaf deze maand kunnen de bewoners van Markehof weer met de visclub Marknesse aan de kade hun hengel uitgooien.