Op woensdag 23 januari geven Zorggroep Oude en Nieuwe Land en Hollander Techniek van 9.00 tot 16.00 uur de gelegenheid om de mogelijkheden van zorgtechnologie, die in Nieuw Clarenberg worden ingezet, werkend te zien. Bent u als bewoner, medewerker, familie of andere geïnteresseerde benieuwd wat dit voor u of voor uw familie kan betekenen kom dan naar de volledig ingerichte woning.

Wilt u als familielid op elk moment van de dag (beeld-)contact kunnen maken en 's nachts rustig slapen wetende dat uw familie veilig is met behoudt van eigen privacy? Of als (zorg)medewerker hoe je onder andere onnodige zorgrondes kunt voorkomen en hoe je cliënten rustiger kunt laten slapen en makkelijk contact kan leggen met een cliënt op afstand? Tijdens de Open dag laten we:

  • zien waar technologie bijdraagt aan het leefplezier van de bewoner en het werk van de medewerker vereenvoudigt en daardoor plezieriger maakt.
  • ervaren welke behoeftes van een bewoner kunnen worden ondersteund door technologie en wat kan betekenen voor hun zelfstandigheid.
  • beleven hoe eenvoudig de technologie werkt en u ondersteund wordt in het werk.

U bent woensdag 23 januari van harte welkom tussen 9.00 tot 16.00 uur in Nieuw Clarenberg, Groenestraat 38 in Vollenhove.