Verzorgingshuis Zonnewiede is gestart met een Gouden aanbod voor ouderen in Giethoorn. Door samenwerking met Stichting Gouden Dagen, wil Zonnewiede een extra impuls geven aan het verbeteren van het welzijnsaanbod voor alle ouderen in Giethoorn. Het Gouden Dagen team richt zich op het in vervulling laten gaan van (bijzondere) wensen van ouderen én op het organiseren van structurele ontmoetingsmomenten. Op zaterdag 23 juni 2018 is de feestelijke opening met een haringparty. Komt u ook?

Gouden Dagen maakt zich hard voor de kwaliteit van leven van ouderen. Beperkingen, slechte(re) gezondheid, eenzaamheid en somberheid zorgen ervoor dat ouderen geïsoleerd raken. Een onnodig kwetsbare positie waar eigenlijk heel makkelijk iets tegen te doen is, daarom biedt Gouden Dagen onvergetelijke én sociale momenten waar ouderen nog lang van nagenieten. Zonnewiede staat dichtbij ouderen in de buurt en wil door het Gouden Dagen activiteitenprogramma op een positieve manier met meer ouderen in contact komen.

Feestelijke start

We starten op zaterdag 23 juni met een Haringparty van 14:30 tot 16:30. Er is haring en een borrel om de start van Gouden dagen feestelijk te vieren. Verder is er een loten verkoop om mooie prijzen te winnen. De prijzen zijn ons aangeboden door vele sponsoren uit Giethoorn en omgeving, hartelijk dank daarvoor. Aan de kinderen is ook gedacht, er is voor hen een springkussen. De middag wordt muzikaal omlijst door de Flaggelanten. Komt u ook?