Eerste Gouden Koffiemoment Zonnewiede goed bezocht

Niets is heerlijker dan samen koffie drinken. Daarom organiseerde Verzorgingshuis Zonnewiede in Giethoorn maandag 10 september het eerste Gouden Koffiemoment, voor senioren uit Giethoorn en omgeving. Ze hebben samen genoten van een heerlijk kopje koffie uit het speciale Gouden Dagen koffiekopje en, om te vieren dat het de eerste keer was, een lekker gebakje. Tevens hebben er mooie gesprekken plaatsgevonden tijdens het eerste en goedbezochte Gouden Koffiemoment.

Stichting Gouden Dagen
Het initiatief van het Gouden Koffiemoment komt van Stichting Gouden Dagen. Zij streven naar een samenleving zonder eenzaamheid. Dat kan dus al heel eenvoudig door samen te genieten van een kopje koffie en iets lekkers. Het koffiemoment geeft de mogelijkheid om ongedwongen bij elkaar te zitten.

Elke maand een Gouden Koffiemoment
Zonnewiede zorgt ervoor dat er in het verzorgingshuis, op elke eerste maandag van de maand om 10.30 uur een Gouden Koffiemoment wordt georganiseerd. Tijdens Gouden Koffie wordt gratis koffie geschonken. Soms is er een spreker of wordt er een activiteit georganiseerd, afgestemd op de wensen en behoeften van de senioren.

Contact