Bent u mantelzorger van een bewoner van Hof van Smeden?

Zaterdag 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Tijdens deze dag staan de mantelzorgers centraal. Door het hele land worden activiteiten georganiseerd om de mantelzorgers in het zonnetje te zetten. Als mantelzorger wordt u zeer gewaardeerd en wij willen daar graag bij stil staan.

Mee eten
U wordt daarom van harte uitgenodigd om op zaterdag 10 november als gast gratis mee te komen eten bij Hof van Smeden. We bieden de mogelijkheid om samen met de bewoner waar u mantelzorger van bent, te genieten van een driegangen diner. Eet de bewoner normaal gesproken in zijn of haar appartement, dan mag u daar mee eten. Eet de bewoner in het restaurant, dan kunt u daar samen van de maaltijd genieten. Dit kan om 12.00 uur of om 17.00 uur.

Eet er meer dan 1 persoon mee?
Wilt u met meer dan één persoon komen mee eten? Dat kan! We vragen dan een maaltijdvergoeding van €9,75 p.p. (Dit is voor een driegangen diner).

Opgave
Wij horen graag voor 2 november of u gezellig komt mee eten. U kan dan een mail sturen naar b.proce@zorggroep-onl.nl onder vermelding van naam bewoner, appartement nummer en het aantal personen die mee eten. U mag het ook in het restaurant van Hof van Smeden doorgeven.

Wij zien u graag samen aan tafel op 10 november!

Contact