Zorggroep Seniorenmiddag vrijdag 9 september

Op vrijdag 9 september aanstaande wordt weer de Zorggroep Seniorenmiddag georganiseerd in de Pieperfestivaltent, op De Deel in Emmeloord. De Zorggroep is, gezien de doelgroep en het feit dat van de ruim 600 bezoekers een groot aantal bezoekers uit onze locaties komt, voor het vijfde jaar hoofdsponsor.

Deze gezellige seniorenmiddag voor ouderen is een begrip in de regio en onderdeel van het jaarlijkse Pieperfestivalprogramma voor alle inwoners van Noordoostpolder. Dit jaar worden de bezoekers vermaakt door Het Groot Blokzijls Piratenkoor en de Zotte Zusters. Deelnemers betalen € 7,50 voor een entreekaart. Hiervoor ontvangen zij koffie/thee en traditioneel allen gezamenlijk patat na afloop! Het programma start om 14.00 uur (zaal open om 13.00 uur). Frank Kodden, bestuurder van Zorggroep Oude en Nieuwe Land heet iedereen welkom.

De organisatie is in handen van STEP Evenement NOP in samenwerking met de Zorggroep. Jaarlijks gaan er vele vrijwilligers mee naar dit evenement om alles in goede banen te leiden.

ACTIE voor bewoners en cliënten van de dagbesteding van ZONL
Bewoners van de woonzorglocaties en cliënten van de dagbesteding van ZONL in Noordoostpolder krijgen € 2,50 korting op de entree! Zij kunnen voor kaarten terecht bij de Activiteitenbegeleiding in de locaties van ZONL. Daarnaast wordt het vervoer voor hen geregeld door TCE Tours en Van Slooten Personenvervoer in Emmeloord.

Kaartverkoop voor geïnteresseerden buiten de woonzorglocaties:

  • MAXVitaal , De Deel 12 in Emmeloord (tijdens openingstijden)
  • Carrefour Harmen Visserplein 6 in Emmeloord (tijdens openingstijden)
  • Meneer Mintjes, Emmeloord (0527-616043)
  • Kometenlaan 1, zorgkantoor Emmeloord

Het belooft weer een gezellige middag te worden!