Winnaars puzzel Zorgnieuws bekend

Maandelijks verschijnt het Zorgnieuws in de Steenwijkerland Expres, het Urkerland en de Flevopost. In de decemberuitgave daagde Zorggroep Oude en Nieuwe Land lezers van het Zorgnieuws uit om een puzzel op te lossen. Meer dan honderd mensen zonden de juiste oplossing in, ‘Betrokken zorg, altijd dichtbij’. Uit al deze inzendingen werden drie winnaars geloot.

Winnaar Steenwijkerland
Eén van de winnaars is mevrouw Akse uit Willemsoord. Zij kreeg zij haar prijs, een VVV-bon, uitgereikt door Paulien van der Vegt, verzorgende IG (Individuele Gezondheidszorg) van thuiszorgteam Het Wold. “Als verzorgende IG werk ik in thuiszorgteam De Reede en mocht ik in mijn werkgebied de bon en een bos bloemen te overhandigen”, licht Paulien toe. Mevrouw Akse: “Het was een grote verrassing toen ik gebeld werd dat ik de prijs had gewonnen. Het is natuurlijk altijd leuk om iets te winnen”.


Paulien van der Vegt reikt VVV-bon en bloemen uit aan mevrouw Akse

Winnaar Urk
Een andere winnaar is Coby Post uit Urk. Zij kreeg haar prijs, een VVV-bon, uitgereikt door Evelyn Meems, wijkverpleegkundige bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land. “Als wijkverpleegkundige ben ik werkzaam in thuiszorgteam De Reede. Omdat de prijswinnaar in dit gebied woont, had ik de eer om de bon en een bos bloemen te overhandigen”, aldus Evelyn. Mevrouw Post was blij verrast toen ze het bericht kreeg dat ze winnaar van de puzzel was. “Ik werk samen met mijn man op een schip en dan neem ik vaak wat leesmateriaal mee, zo ook het Urkerland. Toen ik de puzzel oploste had ik nooit gedacht dat ik vervolgens de prijs zou winnen. Ik ben er ontzettend blij mee!”.


Evelyn Meems reikt VVV-bon en bloemen uit aan Coby Post

Winaar Emmeloord
De derde winnaar is de heer Meinen uit Emmeloord. Hij ontving zijn prijs van Ina Seine (verzorgende) en Marieke Esveld (wijkverpleegkundige) van Zorggroep Oude en Nieuwe Land. “Wij zijn beide werkzaam in wijkteam De Erven in Emmeloord en gingen bij de heer Meinen langs om hem zijn prijs uit te reiken. Hij was erg blij verrast", aldus Marieke.


Winnaar ontvangt VVV-bon en bloemen van Ina Seine (midden) en Marieke Esveld (rechts)