Gezellige familiedag bij ’t Kompas

Zaterdag 1 juli was het feest op ’t Kompas, de woonzorglocatie van Zorggroep Oude en Nieuwe Land op Urk, voor de bewoners en hun familieleden.

Vanaf 10.30 uur was er voor jong en oud van alles te beleven op de jaarlijkse familiedag. Zo was er een optreden van de Urker klederdrachtgroep, genoten de bewoners van een lekkere maaltijd (Urker Kost), waren er optredens van een accordeonist en een clown en werd de dag afgesloten met een verloting. De gelukkige prijswinnaars gingen aan het eind van de middag naar huis met een peuterstep, koffiezetapparaat of een cadeaubon.

De opbrengst van deze familiedag komt weer geheel ten goede aan de bewoners. De medewerkers en vrijwilligers van ’t Kompas willen daarom ook alle sponsoren die een bijdrage hebben geleverd aan deze dag en met name aan de verloting van harte bedanken.

Foto-bijschrift: Op de achtergrond staan wethouder Freek Brouwer (links), Huib Bos van de cliëntenraad van ‘t Kompas (midden) en Frank Kodden, bestuurder Zorggroep Oude en Nieuwe Land.