Bootreis ’t Kompas

Op vrijdag 9 september was het dan zover met een bootreis naar Enkhuizen. Met bewoners, personeel, AB, familieleden en cliëntenraad.

Rond 7 uur kwamen veel collega’s om te helpen zodat alle bewoners die zich hadden opgegeven mee konden.

Rond 8.30 vertrokken de 2 busjes naar de haven in Urk om de bewoners af te zetten bij de boot. Hier stonden de familieleden hun familielid op te wachten om samen aan boord te gaan.Rond 9.30 gingen de trossen los en wij vertrokken naar Enkhuizen. En om 10 uur kregen wij gezamenlijk op boot ontbeten.

Aangekomen in Enkhuizen zijn wij met elkaar naar de Zuiderzeekerk gelopen. Onder leiding van de koster konden wij de kerk bezichtigen, waarna we samen liederen gezongen hebben. Na het zingen werden wij ontvangen in de tuin achter de kerk, waar we genoten hebben van een lekker ijsje. Na het ijsje kom iedereen op eigen gelegenheid Enkhuizen nog even in. De hele dag was er muziek aanwezig om nog meer sfeer te brengen.

Om 15 uur de trossen weer los en wij vertrokken met de boot weer richting Urk. Met een warm en koud buffet op de boot hebben wij de zeer geslaagde dag afgesloten. De bewoners maar ook de familieleden en personeel hebben van de dag genoten. Iedereen hartelijk bedankt voor de hulp deze dag.