13 april: Boek Buik Baby en Bengelbeurs in FlevoMeer Bibliotheek

Centrum Jeugd en gezin, Zorggroep Oude en Nieuwe land, Verloskundige Praktijk NOP/Lemsterland en FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder hebben de handen ineengeslagen en organiseren gezamenlijk de derde editie van de BBBB-beurs die speciaal wordt georganiseerd voor zwangere vrouwen en ouders van kinderen tot en met vier jaar. De beurs is woensdagmiddag 13 april van half twee tot vijf uur.

Soms is het makkelijker om naar één plek te gaan waar je heel veel informatie kunt krijgen over een onderwerp dat dicht bij je staat. Op deze vraag hebben bovenstaande organisaties ingespeeld. Ben je zwanger of heb je kinderen tot vier jaar dan is er woensdag 13 april de BBBB Beurs georganiseerd in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. Diverse organisaties en bedrijven hebben enthousiast gereageerd op het idee om met elkaar op hetzelfde moment en op dezelfde plaats bezoekers te informeren over alles wat te maken heeft met Boeken Buiken Baby’s en Bengels. Er zijn zo’n twintig standhouders present.

Een kleine greep uit het aanbod: speciaal voor zwangere vrouwen is er informatie over alles wat er bij komt als je zwanger bent of bijna gaat bevallen, Verloskundige Praktijk NOP/Lemsterland kan je er van alles over vertellen. Er zijn professionals van o.a. Centrum voor Jeugd en Gezin, zij informeren over borstvoeding en kraamzorg. Alle kleintjes die lid worden krijgen een boekstartkoffertje en een mooi Nijntje boekje van de bibliotheek cadeau.

Speciaal voor de kinderen is de kinderboerderij er met een leuke activiteit, peuters kunnen onder begeleiding van het Muzisch Centrum lekker dansen. Er worden prachtige babyspulletjes verkocht ook is er informatie over kinderopvang en kraamzorg en heeft de verloskundige praktijk Noordoostpolder Lemsterland een grote stand om te informeren over alle ins en outs over de bevallingen.

De beurs is toegankelijk voor iedereen en de toegang is gratis.