Contactpersoon familie

Contact met familie en andere mantelzorgers lopen zoveel mogelijk via dezelfde contactpersoon

Bij de start van de zorgverlening wordt aangegeven wie voor de cliënt en familie/mantelzorger de contactpersoon van de Zorggroep is.

De contactpersonen zijn een belangrijke schakel en betrekken familie/mantelzorgers zoveel mogelijk bij de zorg. Zij zijn immers vaak degene die goed kunnen aangeven wat belangrijk is, maar ook wat hun eigen rol en betrokkenheid kan zijn bij de zorg voor degene die opgenomen is. De mantelzorger mag van de Zorggroep verwachten dat er aandacht en zorg is voor zijn/haar welzijn.

De medewerkers van de Zorggroep staan dagelijks met veel mantelzorgers van cliënten/bewoners in contact. Zij vinden continuïteit in het contact met cliënten en haar mantelzorgers belangrijk, maar in principe is iedereen aanspreekbaar als er een directe vraag of probleem is. Zij willen mantelzorgers niet laten wachten.

Om de contactpersoon heen staat een heel team met verschillende expertises. Zij zijn dagelijks in de weer om ervoor te zorgen uw verblijf zo zorgvuldig en aangenaam mogelijk te maken. Uiteraard kunt u ook altijd bij de manager terecht.

Contactpersoon cliënten Thuiszorg
De thuiszorgcliënten worden via een brief op de hoogte gesteld wie hun contactpersoon van de Zorggroep is.