Heeft u een wondje, maar weet u niet wat u er het beste op kunt doen? Heeft u last van een wond die maar niet wil genezen? Dan kunt u terecht bij onze verpleegkundigen met aandachtsveld wondzorg.

Hoe werken wij?
Bij ons krijgt u altijd een advies op maat, toegespitst op uw situatie. We geven u uitleg hoe u de wond moet verzorgen en natuurlijk behandelen we de wond zo nodig zelf. De behandeling kan in een van onze regiopraktijken of bij u thuis plaatsvinden.

Verwijzing en vergoeding
U kunt rechtstreeks of op verwijzing van uw huisarts of specialist bij ons terecht. Wondzorg is opgenomen in het basispakket van alle ziektekostenverzekeringen. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Afspraak maken?
U kunt een afspraak maken met één van onze wondzorg-verpleegkundigen. Hiervoor kunt u op werkdagen tijdens kantooruren contact opnemen met het Advies- en Behandelcentrum op telefoonnummer (0527) 61 03 50 of mailen naar: wondzorg@zorggroep-onl.nl.

Ook als u in één van de woonzorglocaties van Zorggroep Oude en Nieuwe Land verblijft, kunt u gebruik maken van onze diensten. Denkt u dat dit van toepassing is voor u? Of heeft u vragen hierover? Dan kunt u dit aangeven bij uw EAV-er (Eerst Aanspreekbare Verzorgende).

De wondzorg-verpleegkundigen zijn aangesloten bij transmurale overleggen, zoals dat van de wondverpleegkundigen van de Isalakliniek in Meppel.