Start spel- en praatgroep KIES voor leerlingen basisscholen Noordoostpolder

Net als voor ouders is een echtscheiding voor kinderen geen gemakkelijke tijd. Boosheid, verdriet, verwarring zijn veel voorkomende gevoelens die dan bij kinderen leven. Sommige kinderen vinden het prettig om te weten dat er ook anderen zijn die hiermee te maken hebben. Speciaal voor deze kinderen is het KIES-programma ontwikkeld. Zorggroep Oude en Nieuwe Land start dinsdag 13 februari a.s. met een KIES-groep voor kinderen uit de groepen 5 tot en met 8.

KIES staat voor Kinderen In Echtscheiding Situaties en is een spel- en praatgroep waarbij kinderen samen met leeftijdsgenoten kunnen praten en waar ze herkenning kunnen vinden bij elkaar. De spel- en praatgroep KIES wordt begeleid door twee gecertificeerde KIES-coaches van het maatschappelijk werk. Er zijn 8 bijeenkomsten gepland op dinsdagen van 16.00 tot 17.00 uur in het Zorggebouw van Zorggroep Oude en Nieuwe Land aan de Kometenlaan 1 in Emmeloord. Opgave voor deze groep kan tot 1 februari a.s.

Informatie en aanmelding
Voor meer informatie en aanmelding kan er op werkdagen tussen 9.00 en 10.00 uur contact worden opgenomen met het maatschappelijk werk van de Zorggroep op telefoonnummer (0527) 63 03 91 of tijdens kantooruren op 06 20 24 42 39. Mailen kan ook naar: amwnoordoostpolder@zorggroep-onl.nl