Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Zorggroep hoofdsponsor van de leukste vrouwenbeurs in de regio!

Zorggroep Oude en Nieuwe Land is (als grootste vrouwenorganisatie in Steenwijkerland) een van de hoofdsponsors van de leukste VIPS Vrouwendag in de regio! Op vrijdag 8 maart in Rabotheater De Meenthe in Steenwijk, van 16.00 tot 22.00 uur.

De Zorggroep is aanwezig met een trendy stand waar je even lekker kunt ontspannen en kletsten en volop informatie kunt krijgen over mantelzorg en mantelzorgondersteuning, werken in de directe zorg, vrijwilligerswerk, vakantiewerk, opleidingen en cursussen en natuurlijk alle vormen van Betrokken zorg van Zorggroep Oude en Nieuwe Land!

Wij serveren een wel heel smakelijke traktatie en hebben een kleine verrassing voor alle dames die onze stand bezoeken! Ook doen 10 collega's van de organisatie mee aan de spetterende modeshow van FrisGroen.

Maar er is meer. De Meenthe is gevuld met dingen waar vrouwen blij van worden! Kijk snel naar het programma, de exposanten, de artiesten, informatie over de ruilbeurs en de diverse workshops op www.vips-steenwijkerland.nl

  Wilt u deze pagina delen?
Share to Facebook Share to Twitter print Share to Hyves mail Meer...

Actiz organisatie van zorgondernemers
Normaal Groter Grootst